INFORMATIE

Welkom bij “Wil ie Kunst”, workshop schilderen op houten panelen en meer!

Voor mensen van 6 tot 80+ jaar.

 

Ben je op zoek naar een leuk, gezellig, ontspannen en bijzonder uitje met vrienden, collega’s of familie, waar je heerlijk creatief aan de slag kunt gaan, neem dan vrijblijvend contact met mij op! Ook geschikt voor een vrijgezellen dag.

Alle workshops duren ongeveer, afhankelijk van welke je kiest, 2,5 tot 3 uur en met wat drinken en lekkere hapjes vliegt de tijd voorbij!

Ervaring is niet nodig, ook mensen die denken dat ze niet zo creatief zijn, maken een prachtig kunstwerk. Er zijn volop voorbeelden aanwezig en natuurlijk help ik graag. Je kunt ook gebruik maken van verschillende sjablonen.

Iedereen mag zelf een afbeelding uitzoeken om te maken, dus je gaat met een uniek en heel persoonlijk werstuk en naar huis.

 

De workshops zijn bestemd voor groepen van ongeveer 4 tot 10 personen. Het werkstuk gaat kant en klaar mee, je kunt het thuis meteen ophangen of neerzetten.

 

LET OP:

Is er binnen je groep een afzegging, worden prijzen gehanteerd die voor het overgebleven aantal personen gelden.

“Wil ie Kunst” zit in het buitengebied van het prachtige kunststadje Diepenheim. Daarom is het ook mooi te combineren met een wandeling door dit stadje en rond te snuffelen in een van de galerieën of knusse winkeltjes.

Openingstijden:

"Wil ie Kunst" is open in overleg.

Dus samen zoeken we naar een moment waarop je met je groep kunt komen. De mogelijkheden zijn:

- Iedere dag, behalve de zondag

- Iedere doordeweekse avond

Aanvang ochtend: 9.00/9.30 uur.

Aanvang middag: 13:30/14:00 uur.

Aanvang 's avonds: 19:00 uur.

Er is voldoende parkeergelegenheid!

 

 

@

wiliekunst@gmail.com

KvK nr: 74417150

0612425396